Slot med tårn

Dette legetårn i Slotstema lægger op til at klatre, rutsje og samles både på og under dækket. Klatrevæggen skaber rammerne for en udfordrende klatretur op til platformen, hvorfra man kan nyde udsigten over legepladsen inden man tager rutsjebanen ned igen. At klatre kræver krydskoordination mens en tur på rutsjebanen stimulerer rumfornemmelsen og balancen, hvilket gør dette legetårn til en god træningsplatform for børns motoriske færdigheder. Det gode område under platformen med en disk og en skattekiste lægger op til socialisering og rolleleg.  


PCM102800-CUSTOM

Slottets spirtårn med tag og plastrutsjebane

PCM102800-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1028

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent