Slot med tårn

Slot med tårn

Masser af leg på lidt plads: Slottet vil inspirere små børn til aktiv og fantasifuld leg. Børnene bruger deres muskler, når de vil klatre op til toppen for at kunne rutsje ned igen. Klatrevæggen er en perfekt udfordring, der vil styrke børns muskler og udvikle deres krydskoordinationsevner. Når fysiske krydskoordinationsevner styrkes, forbedrer det børns evne til at bruge begge hjernehalvdele, der gør det muligt at læse og tænke. Oppe i tårnet er der en balkon, der giver en fantastisk udsigt over legepladsen, samt giver den følelsen af at man er højt oppe. Rutsje er utrolig spændende, der understøtter kropsholdning og balance, som er vigtige færdigheder for små børn, når de vokser. De er vigtige motoriske færdigheder, og dermed grundlæggende for barnets tillid til egen fysiske evner. Slottemaet inspirerer til dramatisk leg. Skattekisten under slottet er et populært sted at opbevare ting, og hos små børn kan dette stimulerer deres forståelse af ​​objektets varighed: at ting kan eksistere, selvom de er ude af syne.


PCM102800-CUSTOM

Slottets spirtårn med tag og plastrutsjebane

PCM102800-0902

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM1028
Aldersgruppe: 
2+
Dimensioner LxBxH: 
166 x 304 x 410 cm
Brugergruppe: 
2 - 6
Antal brugere: 
11

Balance
Climb
Slide
Socialize
Sensory
Dramatic play

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
118.00 cm
Faldområde:
20.60 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.