Slottets vagttårn

Slottets vagttårn

Masser af leg på lidt plads: Slottets vagttårn vil inspirere små børn til at lege aktivt igen og igen. Der er forskellige klatremuligheder for at komme op til toppen i ​​tårnet. Klatrevæggen er en perfekt udfordring, der vil styrke børns muskler og udvikle deres krydskoordinationsevner. Når fysiske krydskoordinationsevner styrkes, forbedrer det børns evne til at bruge begge hjernehalvdele, der gør det muligt at læse og tænke. Oppe i tårnet er der en balkon, der giver en fantastisk udsigt over legepladsen. Rutsjebanen eller brandmandensstangen giver en sjov tur ned til jorden igen. Den høje brandmandsstang er for alle de vilde vovehalse, der får trænet den rumlige bevidsthed. En tur ned af rutsjebanen understøtter kropsholdning og balance, som er vigtige for alle de andre fysiske færdigheder. Under vagttårnet kan man tage en pause i den vuggende hængekøje. Døren med dens slottema indbyder til dramatisk leg, der stimulerer børns sprogudvikling. Hos de små børn kan døren også bruges til at skabe en forståelse af ​​objektets varighed.


PCM112600-CUSTOM

Slottets vagttårn m. tag og plastrutsjebane

PCM112600-0902

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
PCM1126
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
306 x 425 x 470 cm
Brugergruppe: 
4 - 12
Antal brugere: 
14

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Dramatic play

EcoCore HDPE: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
HPL platforme: 
15 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
178.00 cm
Faldområde:
32.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
español
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.