Castello

Castello tilbyder fantastiske legeaktiviteter, som børn vil elske at udforske igen og igen. Castello inspirerer til fysisk, socialt og dramatisk leg. Der er flere muligheder for at komme op i tårnene,: klatring op af det skrå net, vil stimulere børns krydskoordinering. For hurtig adgang kan trappen nemt tilgås. Broerne tilføjer fin balancetræning med deres skrå eller buede forme. Balance er vigtig for de andre motoriske færdigheder, og afgørende for børns tillid til egen krop. Tunnelen er en spændende kravleudfordring. Brandmandsstangen er for de vilde vovehalse, som træner deres rumlige bevidsthed. På jorden er der spændende legepaneler, der vil inspirere børn til dramatisk leg, som også stimulerer sprogudviklingen.


PCM400700-CUSTOM

Slottet Castello m. tage og plastrutsjebane

PCM400700-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM4007

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent