Slottets borgtårn

Dette imponerende hovedslot tilbyder en lang række legemuligheder som stimulerer både fysiske færdigheder og rolleleg i en spændende og varieret legestruktur med kanoner. Man kommer op i legetårnet via det store klatrenet inde i strukturen eller ved at tage trapperne. Når man først står oppe på de øverste platforme er der en række aktiviteter til at styrke børnenes fysiske udvikling. Den store og spændende tube-rutsjebane styrker børns fornemmelse af rum, deres balance styrkes når de glider ned af de skrå gelændre mens turen ned af brandmandsstangen styrker knogletætheden. Nede på jorden venter en skattekiste og et fængselsvindue som er med til at stimulere børns finmotoriske færdigheder og lærer dem om årsag og virknings relationer. 


PCM113900-CUSTOM

Borgens hovedtårn

PCM113900-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1139

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent