Slottets forpost m. svævebane

Denne slot-struktur med svævebane tilbyder varieret og udfordrende fysisk og social leg. Klatrenettet tilbyder en hurtig vej op i tårnet, hvor svævebanen er. Svævebanen er et sjovt redskab som giver adrenalin i kroppen imens det kilder i maven! Man kan med balance, fart og koordinering benytte svævebanen til at komme tilbage til tårnet. For dem som ikke tager turen tilbage, kan de i stedet skubbe svævebanesædet tilbage til den næste i køen. En anden mulighed fra tårnet er brandmandstangen som tilbyder en sjov og spændende tur ned på jorden igen, hvor barnet ligeledes får følelsen af vægtløshed og en kildrende fornemmelse i maven. Man kan også benytte det buede klatrenet, som sætter børnenes koncentration, koordination, balance og styrke på prøve. 


PCM112800-CUSTOM

Slottets vagttårn m. tage og trackrider

PCM112800-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1128

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent