Slottets forpost

Slottets forpost sammen med dens vilde svævebane byder på masser af legudfordringer. Her bliver børn virkelig aktiveret i deres leg, der understøtter fysisk udvikling såvel som generel trivsel. Dette redskab vil inspirere børn til at udfordre sig selv, når de vil prøve nogle af de spændende legeaktiviteter. Børnene bruger deres muskler, når de vil klatre op til toppen for at kunne køre en tur på svævebanen eller tage en tur ned ad brandmandsstangen. Klatrenettet hjælper børn med at udvikle krydskoordinering, som understøtter børns læsefærdigheder. Området under platformen stimulerer børn til dramatisk leg, der understøtter sprogudvikling og social leg. En tur på svævebanen og brandmandensstangen understøtter både børns proprioception og rumlig bevidsthed, som er vigtige færdigheder for små børn, når de vokser.


PCM112800-CUSTOM

Slottets vagttårn m. tage og trackrider

PCM112800-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1128

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent