Slottets fort

Fortet tilbyder en lang række legemuligheder som stimulerer både fysiske færdigheder og rolleleg i en spændende og varieret legestruktur. Man kommer op i fortet enten via en lodret klatrevæg, et kurvet klatrenet eller en stålstige. Når man først står oppe på de øverste platforme er der en række aktiviteter til at styrke børnenes fysiske udvikling når de suser ned af rutsjebanen, glider ned af de skrå gelændere eller rutsjer ned ad brandmandsstangen. Nede på jorden venter en skattekiste, et fængselsvindue og en slotsdør som er med til at stimulere børns finmotoriske færdigheder og lærer dem om årsag og virknings relationer. 


PCM113000-CUSTOM

Fort med tag og stålrutsjebane

PCM113000-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1130

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent