Slottets portnerhus

Slottets portnerhus vil tiltrække små børn til masser af aktiv leg. Børnene bruger deres motoriske færdigheder, når de vil klatre op til toppen via klatrenet, og tage en tur ned igen via rutsjebanen eller brandmandsstangen. Der er to forskellige måder at komme op i tårnet på, der varierer i sværhedsgrad: trappen giver hurtig og nem adgang til tårnet, og hjælper med at udvikle færdigheder som bruges i dagligdagen. Det skrå net kræver lidt mere koncentration, som stimulerer børns proprioception og krydskoordinering. Disse er vigtige for at navigere sikkert rundt i forskellige omgivelser. Den skrå bro er i sand en udfording for børnene, når de vil krydse fra det ene tårn til det andet. Den træner børns balance og rumlig bevidsthed. Når man skal ned igen kan man tage den spændende rutsjebane eller brandmandsstang. Når børn rutsjer træner det deres balancesans og kropsholdning, som begge er vigtige for børns kropsselvtilid. Det fine dramatiske legeområde under tårnet har en skattekiste og en bænk, der indbyder til social interaktion og stimulerer børns sprogudvikling.


PCM201700-CUSTOM

Slottets Portnerhus

Plastrutsjebane

PCM201700-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM2017

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent