Slottets portnerhus

At klatre, balancere eller rutsje har en uendelig attraktionsværdi for børn. Slottets portnerhus tilbyder talrige muligheder for rolleleg og fysisk stimulerende udfordringer.

Børnene bestiger slottet ved enten at bruge klatrenettet eller trapperne. For at komme ned igen kan børnene tage turen ned ad rutsjebanen eller glide ned ad brandmandsstangen. De to tårne er forbundet af en netbro, som kræver en del koncentration og balance for at krydse.

Ud over den fysiske stimulation, så er de mange legeredskaber som kanoner og skattekister oplagte rekvisitter til rolleleg.


PCM201800-CUSTOM

Slottets Portnerhus

Plastrutsjebane, handicap

PCM201800-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM2018

Produkttype: MOMENTS™ Slotte

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent