Multileg til småbørn


Farverige legepladser til småbørn

Små børn lærer om verden gennem leg.  Derfor har KOMPAN udviklet Multileg til småbørn, der er designet til at give de små mulighed for at gå sikkert på opdagelse og finde deres plads i verden. De små børn kan blandt andet nyde sjove detaljer som huller, man kan kigge igennem, fingerlabyrinter, man kan føle sig frem i, og rutsjebaner, der får det til at kilde i maven. De hævede legehuse indbyder til at klatre og udfordre sig selv fysisk, mens der ved jorden er et område, hvor man kan tage en pause og snakke med vennerne. Multileg-legeredskaberne stimulerer barnets motorik og opmuntrer blidt de små til at udforske og lære gennem leg.


Småbørn-sortimentet er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til småbørn. Det er udstyret med en række læringspaneler, der stimulerer barnets fin- og grovmotorik, krydskoordination, abstrakte tænkning og følelsesmæssige udvikling. Vores Multileg til småbørn er designet til at give de små mulighed for at bruge deres fantasi og kreativitet, og lærer om relationer til andre mennesker.

KOMPAN har skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Multileg-legeredskaberne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.