Hjem, have & bil

Dets familiære og kreative design kommer med mange variationer af manipulative og taktile elementer, som skaber historiefortælling, rolleleg og interaktion. Alle disse fantastiske elementer stimulerer også social og verbal interaktion. Småbørn elsker at imitere verden omkring dem og når de gør dette er deres eget hjem en naturlig favorit. Bilen er et herlig genkendeligt legeredskab, der tilbyder alle de nødvendige elementer til at sætte fantasien igang og navngivning af enhedder tæt på småbørns verden. De kan enten bruge en af de mange taktile eller manipulative elementer til at opbygge bedre forståelse af årsag-og-virkning eller de kan kravle igennem det og interagere verbalt og fysisk. Hermed vil småbørn opbygge en identitet til at støtte dem i årene der kommer.

Labyrint/hjemmet og have/bil

overflademont.

MSC542103-3017P

Labyrint/hjemmet og have/bil

MSC542103-3417P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC542103

Produkttype: Multileg til småbørn

Produktgruppe: Legestrukturer

6m+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent