Småbørnenes slot med to tårne

Denne farverige, lyse legeenhed inviterer alle ind med sin WOW-oplevelse og store legevariation. Enheden tiltrækker småbørn gang på gang takket være leg i flere lag: legedetaljer skaleres for at fremkalde nysgerrighed og support fra alderen fra 1 år og opefter. De varierede fysiske legearrangementer i minislot med to tårne tilbyder motoriske færdigheder og muskelstimulering for alle: der er en lettere, bred trappe til at støtte kravlen og plejehjælp. Alternativt er der en klatreudfordring i den skrå klatrevæg, som er god træning af koordination. På platformen er der en givende rutschebane og sjove huller, der giver interaktion med det udvendige. Boblevinduet træner med sin resonans af stemmen og træner logisk tænkning. De mange markante detaljer på jorden er taktile fristelser for nysgerrige småbørn og træner desuden årsags- og virkningsforståelse, og logisk tænkning. 


Minislot m. 2 tårne, klatreadgang + stålrutsjebane

overflademont.

MSC542400-3017P

Minislot m. 2 tårne, klatreadgang + stålrutsjebane

MSC542400-3417P

Minislot m. 2 tårn, klatreadgang + plastrutsjebane

overflademont.

MSC542401-3017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC5424

Produkttype: Multileg til småbørn

Produktgruppe: Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent