Småbørnenes by

Småbørnenes by

Småbørnenes by er altid en favorit på legepladsen blandt de små. Børn tilskyndes til at være aktive og interaktive på en spændende måde. Småbørnenes by gemmer på en lille hule under platformen, der giver anledning til socialt samvær og afslapning. Den rumlige trappe giver plads til at børn kan kravle op. Dette træner børns krydskoordinering, en vigtig motorik, der blandt andet understøtter senere læseevner. Dette træner børns krydskoordinering, som er en vigtig motorik, der blandt andet har betydning for børns læsefærdigheder senere hen. En tur ned ad rutsjebanen skaber masser af spænding for de yngste. Det styrker børns kropsstabilitet og balance, samt træner deres rumlige bevidsthed. Disse færdigheder er vigtige for at kunne bevæge sig sikkert rundt i verden, og dermed med til at styrke børns fysiske tillid. Hus- og bytema inspirerer til historiefortællinger og udvikler børns sproglige færdigheder.


By m. stålrutsjebane

MSC542700-3418P

By m. stålrutsjebane

overflademont.

MSC542700-5018P

By m. plastrutsjebane

MSC542701-3418P

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
MSC5427
Aldersgruppe: 
1+
Dimensioner LxBxH: 
244 x 61 x 140 cm
Brugergruppe: 
1 - 4
Antal brugere: 
2

Balance
Climb
Crawl
Slide
Socialize
Sensory
Dramatic play

Inkluderende
EcoCore HDPE: 
Livstid
HPL platforme: 
15 år
Galvaniseret stål: 
Livstid
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
14.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.