Simply Play legetårne


Simply Play legetårne burde være en del af enhver legeplads. Legetårnene er enkle i designet, men det skal du ikke lade dig narre af. Børnene elsker dem, og du vil elske deres fleksibilitet. Simply Play legetårnene kan tilpasses til dine brugeres specifikke behov. Det vil sige, at du kan sammensætte legetårnet med gynger, klatrenet, klatrevæg, rutsjebaner, ribbe, eller hvad du har behov for. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der er muligt.

Vi udvikler vores legepladser med forskellige elementer, som vi ved, at børn elsker. Spændingen ved fart, højder, rummet og vigtigheden ved fællesskab – alt er tænkt ind i vores løsninger. Vi ønsker at skabe en WOW-effekt, der giver børnene lyst til at blive på legepladsen og udvikle sig igennem mental og fysisk leg. Derfor udvikler vi også vores løsninger i samarbejde med vores brugere. Desuden er egenskaber som kvalitet, holdbarhed, høj sikkerhed og fleksibilitet topprioriteter hos KOMPAN. KOMPANs Simply Play legetårne er et aktiv på enhver legeplads. Legetårnene er med til at skabe kreative rammer for bevægelse og udfordringer, der gerne skulle inspirere til leg og sætte fantasien i gang. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Legepladsen vil i endnu højere grad blive et sted med mulighed for personlig udvikling, samarbejde og lidt sund konkurrence, der giver alle et ekstra stort smil på læberne.

Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Vælg mellem en lang række legeaktiviteter og materialer, og se din vision blive til virkelighed.