Firdobbelt tårn med tunnel

Denne struktur med fire tårne tilbyder et væld af legemuligheder for mange børn. Det første tårn kan nås via en skrå klatrevæg med smiley-trin, der børnene har god støtte på vej op til en højere platform. Herfra fører en legetunnel op til et klatrenet, der fører op til næste platformsniveau. Brandmandsstangen tilbyder en hurtig tur ned til jorden. Alternativt kan man krydse en bro, hvor en klassisk rutsjebane fører barnet ned til jorden, eller barnet kan passere nettet med store masker for at komme tilbage til start. Niveauændringerne og hældningerne i strukturen træner barnets balance og rumfornemmelse, der er afgørende for at bedømme afstande på daglig basis, når man for eksempel krydser vejen.


Vælg Variant

KPL400601-CUSTOM

Fire tårne m. net, broer og stålrutsjebane

Alustolper

KPL400602-0601

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL4006

Produkttype: SIMPLY PLAY Tårne

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent