Dobbelttårn med brandmandsstang

Denne klassiske legeenhed med de livlige farver tiltrækker børn igen og igen. Den høje klatrevæg, rutschebanen, den åbne netbro og det høje klatrenet skaber alle en varieret legeoplevelse, der får børn til at komme tilbage igen og igen. Legeaktiviteterne, bortset fra at være sjovt, træner barnets motoriske evner og muskler. Når der udføres svære aktiviteter som på abebjælken, træner barnet sin sans for plads og balance, begge obligatoriske, når de opbygger livsfærdigheder, såsom at dømme afstande. Den gennemgående netbro tilføjer spænding, da barnet kan mærke højden under passering. Det store net har mindre såvel som større masker, hvilket letter klatring op og klatring igennem. Rutschebanen giver en sjov udgang, og brandmandsstangen giver en vild tur. Alt i alt er det leg med et formål. Nydelse, sjov og opbygning af livsfærdigheder alt sammen.

 

 


KPL201301-CUSTOM

Dobbelttårn m. netbro og plastrutsjebane

Træstolper

KPL201301-0601

Dobbelttårn m. netbro og stålrutsjebane

Alustolper

KPL201302-0601

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL2013

Produkttype: SIMPLY PLAY Tårne

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent