Dobbelttårn

De livlige farver og klassiske aktiviteter tiltrækker småbørn enormt. De leger igen og igen og afslutter løkken med at klatre eller kravle op, løbe over og glide ned. Bortset fra at være sjovt, er klatring på klatrevæggen en fantastisk mental træning for småbørn. Samarbejdet mellem venstre og højre hjernehalvdel trænes via tværmodale funktioner såsom skiftende fødder og arme i gennemsøgning og klatring. Dette er grundlæggende for senere læsefærdigheder. Rutchen fra dobbelttårn med panelbro til småbørn giver en stor spænding. Det træner stabilitet og rumlig bevidsthed, der lærer barnet om kroppens hastighed i rummet. Disse livsfærdigheder er vigtige i for eksempel at dømme afstande, når man navigerer i verden sikkert, for eksempel i trafik. Det er leg, der træner småbørns hjerner.

 


KPL201101-CUSTOM

Dobbelttårn m. panelbro og plastrutsjebane

Træstolper

KPL201101-0601

Dobbelttårn m. panelbro og stålrutsjebane

Alustolper

KPL201102-0601

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL2011

Produkttype: SIMPLY PLAY Tårne

Produktgruppe: Legestrukturer

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent