Tredobbelt legetårn

Denne vidunderlige kombination af sjove og udfordrende legeaktiviteter skaber en uimodståelig legenhed. Børn prøver det og kommer tilbage for mere leg igen og igen. Lagene med udfordrende leg tilføjer noget nyt at prøve i hvert hjørne. Der er mange legeaktiviteter: det høje tårn med den vilde brandmandsstang og den lodrette klatrevæg er en god træning af muskler og motorik for de ældste. Det er også tilgængeligt fra den skrå balancebom fra det nederste tårn. Det er en udfordrende balanceøvelse. Sanserne for balance og rummet trænes enormt, når man leger på balancebommen. Når man klatrer i det høje net, trænes følelsen af plads såvel som arm- og benmusklerne. Disse motoriske færdigheder er vigtige for at navigere i verden sikkert og for at bedømme afstande, f.eks. i trafikken. 


KPL301001-CUSTOM

Trippeltårn med netbro og plastrutsjebane

Træstolper

KPL301001-0901

Trippeltårn med netbro og stålrutsjebane

Alustolper

KPL301002-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPL3010

Produkttype: SIMPLY PLAY Tårne

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent