MOMENTS skibe til legepladsen


Eventyr på de syv have

Tag på eventyr på de syv verdenshave. Børn lærer hurtigt at linke skibe med eventyr gennem historiefortællinger. Der kan vælges imellem to skibs-serier, den ene er Robinia Skibe der omfavner det naturlige træ og dens individualitet, og så er der MOMENTS Skibe, der ses her, som er baseret på de rene linjer og indbydende farver. Her tages der udgangspunkt i større strukturer og indeholder blandt andet legetårne, rutsjebaner, svævebaner og klatrestativer, der er helt centrale elementer for den komplette legeoplevelse.

Nu kan børn underholdes og udfordres i timevis på den mindre Karavellen eller den helt store Intrepid. Børn klatrer ombord på jagten efter et pirateventyr, hvor de sejler ud på det store, fantasi hav. Børn aktiveres fysisk, der understøtter muskelopbygning og knogletæthed. Samtidig tilskynder skibstemaet til rolleleg der lægger op til samtaler, hvor deres kommunikative evner udvikles.

 


Skibene er bygget af komponenter, der gør det muligt at tilpasse dem så de passer til placeringen. For eksempel kan man vælge at placere den side af skibet med flest aktiviteter mod syd for mest mulig sol.

Fantasifuld leg er med til at udvikle børns sproglige og kommunikative evner, samt tilskynder til samarbejde. Børn begynder at samarbejde som lege udvikler sig. Gennem sjov leg udvikler børn livsvigtige færdigheder.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel.

Kontakt os i dag hvis I vil høre mere om vores produkter, eller har brug for hjælp til at komme i gang med jeres legepladsprojekt.

 

Passer skibstemaet kun ind i de kystnære områder?

Bestemt ikke. Det spændende pirateventyr stopper ikke ved havet. Det vil være det samme som hvis rumtemaet kun vil kunne placeres ved et Space Center - og det er ikke tilfældet.

 

Kan skibene tilpasses?

Skibene er bygget op af komponenter, så de kan tilpasses efter farve, længde og legefunktioner. Vi går meget op i at designe et produkt der passer til jeres behov.

 

Hvis vi ville have et skib, hvor lang tid går der før det er klar til brug?

Vores normale leveringstid fra fabrikken er 20 hverdage. Herefter installeres skibet på den ønsket lokation, før det er klar til brug.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.