MOMENTS skibe til legepladsen


Skibe til legepladsen skaber et velkendte legeunivers til rolleleg

Tag på eventyr på de syv verdenshave. Nu kan børn underholdes og udfordres i timevis på KOMPANs temalegepladser med skibe. Serien tager udgangspunkt i større strukturer og indeholder blandt andet legetårne, rutsjebaner, svævebaner og klatrestativer, der er helt centrale elementer for den komplette legeoplevelse.

På et KOMPAN-skib er der plads til sørøvere og andre vovehalse. Så hvis algerne har overtaget dine vippedyr, og din legeplads trænger til et frisk pust søluft, så bør du måske overveje disse fantastiske nye skibe fra KOMPAN. En bundsolid konstruktion udstyret med en masse eventyrlige aktiviteter både på og under dæk. Der er masser af sjov, historier og skjulte kroge på alle niveauer! Det er alt, hvad børnene skal bruge for at kunne udleve deres egne eventyr på de syv verdenshave.


Børn elsker tema- og rolleleg, hvor de kan udfolde deres kreativitet og fantasi. Børn bliver aldrig trætte af de traditionelle legeaktiviteter som for eksempel at rutsje, gynge og vippe. Legeredskaber med genkendelige temaer for eksempel skibe er gode til at sætte fantasien i gang og hjælper ikke mindst med at udvikle vigtige færdigheder.

Når børnene leger på legeredskaber fra serien, bliver de udsat for alderssvarende fysiske udfordringer, der flytter deres grænser og fremmer deres udvikling. De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen omkring dem. Børnene kan tage en pause fra de sjove lege i de små kroge eller slappe af sammen med deres venner på de sociale mødesteder.

Temaserien med skibe er fantastisk fleksible. KOMPAN har med denne serie skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.