Frigatten

Denne fantastiske struktur er spændende og fuld af varierede legeaktiviteter, der opfordrer børn til at lege i lang tid. Legestrukturen vil berige deres aktive udendørs leg og stimulere deres dramatiske såvel som udforskende leg. De utallige muligheder for klatring stimulerer krydskoordination og forbedrer tværmodal perception, grundlæggende for at forbedre læseevner. Skibstemaet opfordrer til dramatisk leg, som er kendt for at stimulere sprogudvikling og samarbejdsleg. De mange legemuligheder på jordniveau med de foranderlige elementer og legepaneler understøtter også dramatisk leg og stimulerer fornuften og det at skiftes. Under dækket er der et stort område med tragten og talepanelet, fantastisk til forståelsen af objektets permanens og f.eks. talforståelse. Det er sjovt at rutsje til jorden, og det understøtter også balance og kropsholdning.


PCM102700-CUSTOM

Fregat Piratskib

ADA handicapvenligt

PCM102700-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1027

Produkttype: MOMENTS™ skibe

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent