Piratskib

Vores store og flotte piratskib inspirer og tiltrækker legende børn i alle aldre. De klare farver, runde former og skibstemaet motiverer til dramatisk leg. Den store struktur er en legeplads i sig selv med de mange forskellige legeaktiviteter. Det åbne rum har forskellige bænke hvor man kan tage et hvil eller socialisere med sine venner eller sin familie. Klatrenettet leder børnene herfra og op på dækket - det samme gør den tilgængelige trappe. Alle kan være med i legen på grund af strukturens åbne design og der er rig mulighed for at børnene kan træne og udvikle deres sproglige samt fysiske færdigheder. 


PCM103200-CUSTOM

Piratskib m. stålstolper og plastrutsjebane

PCM103200-0901

Piratskib m. stålstolper og plastrutsjebane

overflademontage

PCM103200-0001

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1032

Produkttype: MOMENTS™ skibe

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_CAD3

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent