Man-O-War

Dette vilde piratskib Man-O-War vil med garanti tiltrække ethvert barns indre pirat frem. Det store udvalg af legeaktiviteter byder på masser af sjov på flere niveauer for alle. Under dækket er der nogle legeområder der tilskynder børn til dramatisk leg og socialt samvær. Flere forskellige klatrenet placeret rund tpå skibet er en fantastisk udfordring for børn når de skal ombord på skibet. Skibets design er med til at fremme leg og understøtter børns fysiske udvikling. For eksempel hjælper hængekøjeens vuggende bevægelser børn med at udvikle deres balance. Rutsjebanen og brandmandsstangen er med til at styrke børns kropsholdning og balance. Svævebanen sørger for spænding og understøtter børns proprioception, som er deres forståelse af egen kropsbevægelser. De mange udkigsposter og taktile detaljer sikrer timevis af sjov og fantasifuld leg for yngre og ældre børn.


PCM113200-CUSTOM

Man-O-War piratskib

PCM113200-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: PCM1132

Produkttype: MOMENTS™ skibe

Produktgruppe: Legestrukturer

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent