Den lille havfrue & Den grimme ælling

Klatrevæggen og nem adgang inviterer klatrere at vælge deres egen måde at nå toppen. Klatrevæggen udfordrer børns evne til at løse udfordringer og er velegnet til forskellige faglige niveauer - den venstre side er en lettere vej end den højre. Der er en sjov rutsjebane fra skibssiden og på balkonen på den anden side, kan børn hurtigt glide ned brandmandsstangen fra slottet. Børn har stor fornøjelse af at finde forskellige skjulesteder under strukturen, hvor de kan se ud af et perle vindue, lege i gårdbutikken eller i hulen på i den anden ende af strukturen som også har en lille bænk. Bænken kan bruges som en disk for rolleleg eller som et sted til at bare sidde. Den grimme ælling facade har flere manipulerende elementer som f.eks. reden med bevægelige æg og kyllinger. Den grimme ælling med bevægelige vinger og æglæggende høner. Den Lille havfrue facade rummer talrige mængder af manipulerende elementer såsom en krabbe, der fanger en søstjerne, blomster-tandhjul, og også taktile elementer som gummiål og den lille havfrues hale.

Lille havfrue/grimme ælling m. plastrutsjebane

MSC642900-3717P

Lille havfrue/grimme ælling m. plastrutsjebane

overflademont.

MSC642900-5017P

Lille havfrue/grimme ælling m. stålrutsjebane

MSC642901-3717P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6429

Produkttype: SMART PLAYGROUND™ (Digital)

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent