Den lille havfrue, Den grimme ælling & tårn

De meget tiltalende eventyrtemaer med den lille havfrue og den grimme ælling har en enorm tiltrækningskraft blandt børn og voksne. QR-koder giver fri adgang til en eventyrverden med e-bøger og pædagogiske spil på 16 forskellige sprog. Den fantastiske række legeaktiviteter tiltrækker børn og får dem til at lege og udforske igen og igen. Eventyrtemaet inspirerer til dramatisk leg, som er en fantastisk træning af sprogfærdigheder. Legeelementerne træner også den logiske tænkning, når børn finder ud af hvordan elementerne fungerer. Alle elementer kan bevæges fra begge sider af panelerne og skaber social interaktion. Den brede vifte af klatre-, rutsje-, og hoppeaktiviteter træner grundlæggende motoriske færdigheder.


Den lille havfrue/Den grimme ælling m. net og

plastrutsjebane

MSC643300-3717P

Den lille havfrue/Den grimme ælling m. net og

plastrutsjebane, overflademont.

MSC643300-5017P

Den lille havfrue/Den grimme ælling m. net og

stålrutsjebane

MSC643301-3717P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6433

Produkttype: SMART PLAYGROUND™ (Digital)

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent