Den lille havfrue & Fyrtøjet net

Klatrevæggen og nem adgang inviterer klatrere at vælge deres egen måde at nå toppen. Klatrevæggen udfordrer børns evne til at løse udfordringer og er velegnet til forskellige faglige niveauer - den venstre side er en lettere vej end den højre. Der er en sjov rutsjebane fra skibssiden og på balkonen på den anden side, kan børn hurtigt glide ned brandmandsstangen fra slottet. Børn har stor fornøjelse af at finde forskellige skjulesteder under strukturen, hvor de kan se ud af et perle vindue, lege i gårdbutikken eller i hulen på i den anden ende af strukturen som også har en lille bænk. Bænken kan bruges som en disk for rolleleg eller som et sted til at bare sidde. Den Lille havfrue facade rummer talrige mængder af manipulerende elementer såsom en krabbe, der fanger en søstjerne, blomster-tandhjul, og også taktile elementer som gummiål og den lille havfrues hale. På den anden side giver facaden med Fyrtøjet børnene et stort antal taktile og manipulerende funktioner såsom rødder fra træet i gummi og adgang til et skjul under strukturen. En bevægelig hængelås gør det muligt at låse fængsel huset. En skattekiste med mønter kan åbnes, og ved siden af kisten er der en heks med en taktil stok. Legestrukturen er forbundet med et klatrenet til et mindre tårn med tag. Denne tilslutning udvider legemulighederne og flere børn kan lege med. Hele klatreturen starter ved klatrevæggen på det lille tårn med en rutsjebane. Flere udfordringer med klatring er der i det 3-dimensionel net efterfulgt at et stykke net med et udfordrende mønster. Inde i selve legestrukturen er der flere muligheder for at komme ned. Man kan tage brandmandsstangen ud eller klatre ned ad skrå klatrevæg - forlæns eller baglæns.

Den lille havfrue/fyrtøjet m. net og plast-

rutsjebane, ADA

MSC643200-3717P

Den lille havfrue/fyrtøjet m. net og plast-

rutsjebane, ADA, overflademont.

MSC643200-5017P

Den lille havfrue/fyrtøjet m. net og stål-

rutsjebane, ADA

MSC643201-3717P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6432

Produkttype: SMART PLAYGROUND™ (Digital)

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent