Den digitale legeplads med eventyrlige fortællinger


Bring eventyrlige historier til live på den digtiale legeplads

Vi lever i en tid, hvor unge bevæger sig mindre end nogensinde før. Den tiltrækkende skærm lokker børn og unge til en stillesiddende livsstil, der potentielt er skadeligt for både krop og sjæl. Som vi kommunikerer mere og mere online, interagerer vi mindre og mindre ansigt-til-ansigt. Men et museklik, joystick, tastetur, touchskærm og andre nødvendige værktøjer for at kunne begå sig i den teknologiske verden må ikke erstatte bevægelse i det fri.

Men hvad hvis du nu kunne kombinere nutidens teknologi med udendørs aktivitet? Dette er tilfældet med vores SMART PLAYROUND. Med inspiration fra den berømte historiefortæller H.C. Andersen illustrer vores legestrukturer fra SMART PLAYGROUND-serien nogle af digterens mest berømte eventyr: Den lille havfrue, Den grimme ælling og Fyrtøjet. De enkelte og virtuelle legestrukturer aktiverer børn med digital leg i det fri. Historiefortællinger stimulerer børns sproglige og sociale færdigheder.

SMART PLAYGROUND giver voksne og børn mulighed for at dele læring og kulturelle oplevelser i en verden fyldt med klassiske eventyrshistorier. 

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.