Story Makers legestruktur


En legestruktur med et genkendeligt tema

STORY MAKERS er legeredskaber, der inspirerer børn til at finde på og udleve deres egne eventyr. Du kan selv designe legepladsen, så dine brugere får det, de ønsker. Det er altså op til dig, hvordan du sammensætter de mangfoldige legeaktiviteter som rutsjebaner, klatrenet, klatrevægge, brandmandsstænger, legetårne og meget mere. Motiverne på facaderne varierer også med alt fra slotte og paladser til junglen og havet og til butikker og byggepladser.

Legeredskaberne fra STORY MAKERSTM giver børnene lyst til at lege, og samtidig får de både deres motoriske og kognitive færdigheder stimuleret. Serien består af en toetagers legeverden fyldt med klare farver, venlige former og afrundede kanter. Et venligt og tiltalende udtryk, der inspirerer til leg.

Hos KOMPAN ved vi, at børn elsker gode historier. Og med STORY MAKERSTM kan børnene skabe deres egne historier udefra, inden de begynder at udforske det hemmelige legeområde bag facaden.  Når børnene leger på legeredskaber fra serien, bliver de udsat for alderssvarende fysiske udfordringer, der flytter deres grænser og fremmer deres udvikling. De fysiske udfordringer udvikler børnenes motorik, og dermed gør legeredskaberne børnene mere robuste og giver dem selvtillid til at interagere med venner og udforske verdenen. Børnene kan tage en pause fra de sjove lege i de små kroge eller slappe af sammen med deres venner på de sociale mødesteder.

STORY MAKERS™ er fantastisk fleksible legeredskaber, hvilket betyder, at du kan give legepladsen nyt liv ved senere at udskifte panelerne. KOMPAN har med denne serie skabt nogle kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer. Netop hvad børn har brug for. Kombinationsmulighederne gør en lang række aktiviteter mulige såsom at klatre, balancere, rutsje og mødes. Med disse enestående legeredskaber og fleksible løsninger kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter.