Story Makers legestruktur


Lad fantasien få frit løb

Børn elsker gode historier, og med vores STORY MAKERS kan børn lade deres fantasi få frit løb og skabe deres egne historier. De hemmelige legeområder bag facederne gør børn nysgerrige. Vores STORY MAKERS inviterer børn til udforskende leg, der stimulerer krop og sind som udvikler motoriske og kognitive færdigheder.

De mange genkendelige temaer tilskynder til historiefortællinger og rolleleg, det kan for eksempel være en jungle eller et hav, et hjem eller en brandbil, eller det kan være et eventyr på et palads eller en fæstning. Eller måske en kombination af dem. Uanset hvad, så motiverer de eventyrlige STORY MAKERS til timevis af fantasifuld leg med deres inspirerende former og tiltrækkende farver.


Det fleksible design gør det muligt at ændre STORY MAKERS, så du hele tiden kan fortælle nye historier når det passer dig. Det betyder, at du kan give legepladsen nyt liv ved senere at udskifte panelerne let og økonomisk.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel. 

Ønsker du at vide mere om vores produkter og servicer, så kontakt os i dag - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Hvilken aldersgruppe henvender STORY MAKERS sig til?

Alle børn elsker historier. Aldersgruppen for STORY MAKERS er primært mindre børn. Specielt børn som begynder at blive mere uafhængige og vil ud i den store verden for at udforske, finder vores tematiseret legestrukturer fangende. 

 

Hvordan ved jeg hvilket tema jeg skal vælge?

I starten har børn en forenklede forståelse af verden. De ser efter komfort og de ting de tegner, for eksempel et hus, træer, blomster, og måske en bil, som også er de centrale temaer for vores STORY MAKERS.

 

Hvordan skaber man den ultimative legeplads?

Sammen med det store udvalg af tematiseret legeredskaber som rutsjebaner og vippedyr kan man designe unikke løsninger med plads til mange børn. 


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.