Hjem & have med net og tårn

Havet/Hjemmet sammen med klatrenet og lille tårn giver et bredt scenarie for både rollespil og fysisk leg. Klatrenettet forbinder de to legeområder og udfordrer barnet til at finde vej gennem det temmelig uforudsigelige netmønster. De mindste børn kan vælge det lille tårns rutsjebane for at komme ud, mens ældre børn fint klarer hovedstrukturens brandmandsstang. Med leg nedenunder, ovenpå og på tværs af strukturen er der samlet set plads til mange grupper legende børn.

Havet/hjemmet med net

MSC640500-3717P

Havet/hjemmet med net

overflademont.

MSC640500-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6405

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent