Jungle & hav med net

Havet og Junglen understøttes af et klatrenet, der er forankret på et mindre tårn. Denne forbindelse udvider legemulighederne og opfordrer flere børn til leg. Klatreturen starter ved den lige klatrevæg på det lille tårn med rutsjebane. Mere klatring betyder, at man skal klare et 3-dimensionalt net efterfulgt at et stykke net med et udfordrende mønster. Når man er kommet op på enkeltstrukturen, står valget mellem: at tage rutsjebanen ned eller at klatre ned ad den hældende klatrevæg - forlæns eller baglæns?

Havet/junglen med net

MSC640400-3717P

Havet/junglen med net

overflademont.

MSC640400-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6404

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_MSC6404P-EN.JPG

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent