Hav & jungle med net

Dette legeanlæg har et skib på den ene side og en tropisk jungle hvor børnene kan gå på opdagelse, på den anden side. I junglen finder børnene en slange som ligger på lur, en udfordrende klatrevæg og en disk at samles om. Et tredimensionelt klatrenet forbinder junglen og skibet med satelittårnet, som giver endnu flere legemuligheder. Rejsen starter ved rutsjebanen i satelittårnet og fortsætter gennem det udfordrende klatrenet over til det store tårn. Klatring er en fundamental motorisk færdighed, hvor man anvender både hænder og fødder til at bevæge sig opad såvel som nedad. Den komplekse udformning af klatrenettet skaber en række forskellige bevægelsesmønstre og er samtidig et oplagt sted for hyggeligt samvær. Sikkert tilbage på skibet, kan børnene vælge at rutsje videre ned i vandet eller fortsætte ned ad brandmandsstangen og ind i junglen.


Havet/junglen m. net og plastrutsjebane

MSC641000-3717P

Havet/junglen m. net og plastrutsjebane

overflademont.

MSC641000-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6410

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent