Hjem & brandbil

Med et hyggeligt hus og en fuldt udrustet brandbil kan Hjemmet/SOS-temaet bruges til ethvert formål. Nedenunder finder barnet ly to forskellige steder. Et sted til at flytte ind med en familie eller et hold brandmænd og et mindre sted under klatrevæggen, hvor man kan gemme sig og udspionere verden udenfor. Adgang til klatrevæg og net opfordrer klatrerne til at vælge deres egen vej til toppen. En svagt hældende rutsjebane fører ud af huset, mens brandmænd kan vælge at bruge brandmandsstangen på SOS siden.

Hjemmet/SOS m. stålrutsjebane

MSC640100-3717P

Hjemmet/SOS m. stålrutsjebane

overflademont.

MSC640100-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6401

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent