Hjem & brandbil med net

Et hyggeligt hjem på den ene side og en fuld udrustet brandbil på den anden. Det tredimensionelle klatrenet forbinder hjemmet og brandbilen med satelittårnet, som tilfører en ekstra dimension til legen. I satelittårnet findes en sjov rutsjebane og et lille rum at udforske nedenunder. Klatring i nettet udvikler fundamentale motoriske færdigheder, i form af bevægelser opad og nedad. Børnene bliver begejstrede over at finde hele to små tilflugtssteder under anlægget, hvor de kan flytte ind når de leger far-mor-og-børn eller modige brandmænd. Det lille rum under klatrevæggen er et hyggeligt sted til at betragte verdenen udenfor. De store huller opfordrer børnene til at bruge deres krop til at klatre ind og ud igennem. Det træner bevægelsesmønstret og udvikler deres rumfornemmelse.


Hjemmet/SOS m. net og plastrutsjebane

MSC641100-3717P

Hjemmet/SOS m. net og plastrutsjebane

overflademont.

MSC641100-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6411

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent