Hjemmet/SOS m. net og tårn

Et hyggeligt hjem på den ene side og en fuld udrustet brandbil på den anden. Det tredimensionelle klatrenet forbinder hjemmet og brandbilen med satelittårnet, som tilfører en ekstra dimension til legen. I satelittårnet findes en sjov rutsjebane og et lille rum at udforske nedenunder. Klatring i nettet udvikler fundamentale motoriske færdigheder, i form af bevægelser opad og nedad. Børnene bliver begejstrede over at finde hele to små tilflugtssteder under anlægget, hvor de kan flytte ind når de leger far-mor-og-børn eller modige brandmænd. Det lille rum under klatrevæggen er et hyggeligt sted til at betragte verdenen udenfor. De store huller opfordrer børnene til at bruge deres krop til at klatre ind og ud igennem. Det træner bevægelsesmønstret og udvikler deres rumfornemmelse.


Hjemmet/SOS m. net og plastrutsjebane

MSC641100-3717P

Hjemmet/SOS m. net og plastrutsjebane

overflademont.

MSC641100-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6411

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent