Hjem & brandbil, ADA

Et hyggeligt hjem på den ene side og en fuldt udrustet brandbil på den anden. De to forskellige temaer er indbydende legemiljøer for mindre børn og tilbyder mange sjove aktiviteter. Klatrevæggen giver nem adgang til toppen af anlægget. Den udfordrer samtidig børnene til, at finde ud af hvordan de vil kravle op og støtter deres færdigheder, da venstre side er nemmere end højre side. Fra huset er der en sjov rutsjebane ned og på den anden side af anlægget kan brandmændene hurtigt rykke ud ved at glide ned af den buede brandmandsstang. Børnene vil blive begejstrede over at finde hele to gemmesteder under anlægget, hvor de kan flytte ind når de leger far-mor-og-børn eller modige brandmænd. Panelerne, udkigsposterne og de manipulative legeelementer appellerer til børnenes naturlige nysgerrighed og lyst til at eksperimentere. Bænken kan bruges som en købmandsdisk, et afsæt til at klatre op eller et sted at sidde.


Hjemmet/SOS m. plastrutsjebane + ADA

MSC640701-3717P

Hjemmet/SOS m. plastrutsjebane + ADA

overflademont.

MSC640701-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6407

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent