Palads & fæstning, ADA

Paladset og fæstningen tilbyder hele fire forskellige aktivitetsområder og opkravlinger. Mens alt tegner lyst og lovende, når verden betragtes af den yndefulde stenbuk udenfor paladset, holder en grum løve vagt udenfor fængslet på den anden side, hvor indgangen ligger i skyggen af rutsjebanen. Er man taget til fange, har man brug for en snedig plan og gode venners hjælp for at undslippe. Klatrevæggen er en udfordrende aktivitet til modige klatrere. Børn med nedsat funktionsevne kan nemt få adgang til balkonen og rutsjebanen via den brede trappe, hvor nogle venlige fugle viser vej op. Trappen er designet i overensstemmelse med retningslinjerne i Americans with Disabilities Act og har bl.a. en platform, hvor børn kan efterlade deres kørestol eller gangstativ, inden de begiver sig op ad trappen mod toppen.

Paladset/fæstningen, ADA

MSC641600-3717P

Paladset/fæstningen, ADA

overflademont.

MSC641600-5017P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6416

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_PHOTOGRAPH
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent