Story Makers slot

Træd indenfor på Slottet. Med bannere på de tre tårne og en portal bevogtet af løver, er scenen sat for endeløse lege scenarier i en fantasiverden af riddere og prinsesser. Det hele er bygget op omkring en rummelig slotsgård, så også de voksne kan indgå i legen og interagere med børnene. Samspillet mellem legen inde og udenpå slottet er skabt omkring de mange diske, sæder, temasider samt ind- og udgange. Klatrevægge og stiger til de tapre, sikrer leg for mange børn samtidig og stimulerer barnets lyst til fantasileg i lang tid.


Slottet m. plastrutsjebane

MSC642200-3717P

Slottet m. plastrutsjebane

overflademont.

MSC642200-5017P

Slottet m. stålrutsjebane

MSC642201-3717P

Alle priser er uden moms


Produktnummer: MSC6422

Produkttype: STORY MAKERS

Produktgruppe: Legestrukturer

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent