Natur Legeredskaber


Naturlegeredskaber og naturlegepladser i robinietræ

KOMPANs Robinia legepladser og legeredskaber i hårdt træ tilbyder et bredt udvalg af strukturer herunder legehuse, vippedyr, karruseller, gynger, rutsjebaner, forhindringsbaner og meget mere. Robinia-produkterne skaber et naturligt legemiljø, som inviterer børn til at interagere med legeredskaberne og materialerne. Småbørn, børnehavebørn, skolebørn såvel som teenagere og udendørs fitnessentusiaster i alle aldre kan benytte sig af vores naturlige og organiske legepladser og legeredskaber.

Vores naturlegepladsserie Robinia indeholder et væld af legeredskaber og legeoplevelser. Produkterne passer til børn i alle aldre. Naturlegeredskaberne i robinietræ byder på en masse sjov, og samtidig tilfører de et roligt og naturligt udtryk til legepladsen og det omkringliggende område. Robinia bringe naturen ind i et byområde eller smelte sammen med et naturområde.

Alle Produkter


Naturlegepladser giver endeløse muligheder for spænding, fart og bevægelse for både børn og voksne. De fleksible og multifunktionelle legeredskaber af højeste kvalitet lægger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænser. Samtidig giver naturlegeredskaberne også mulighed for afslappede øjeblikke og socialisering. 

Med legeredskaberne på KOMPANs naturlegepladser har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Med disse enestående legeredskaber kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Du skal bare håndplukke dem, når du vælger din naturlegeplads. KOMPAN tilbyder fleksible løsninger med stor legeværdi, der er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til både små og store.

Alle vores naturlegepladser er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og naturlegepladserne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i mange år efter installationen.