Naturleg i Hårdt Træ


Naturlegeredskaber i hårdt træ

KOMPANs naturlegeredskaber i hårdt træ tilbyder et bredt udvalg af strukturer herunder legehuse, vipper, rutsjebaner, klatrestativer, sandkasser, gynger, svævebaner, klatrenet og meget mere. Vores naturlegeredskaber i hårdt træ bringer jungleleg til byen. Serien kombinerer sjov jungleleg med byens moderne udtryk. Den består af en smuk kombination af hårdt træ, stål og æstetiske kurver. Forskelligheder i perfekt harmoni, der gør ethvert bymiljø smukkere.

Naturlegeredskaberne i hårdt træ skaber et naturligt legemiljø, som inviterer børn til at interagere med legeredskaberne og materialerne. Småbørn, børnehavebørn, skolebørn såvel som teenagere og udendørs fitnessentusiaster i alle aldre kan benytte sig af vores naturlige og organiske legepladser og legeredskaber.KOMPANs naturlegepladser giver endeløse muligheder for spænding, fart og bevægelse for både børn og voksne. De fleksible og multifunktionelle legeredskaber af højeste kvalitet lægger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne. Samtidig giver legeredskaberne i hårdt træ også mulighed for afslappede øjeblikke og socialisering. 

Med legeredskaberne på KOMPANs naturlegepladser har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Med disse enestående legeredskaber i hårdt træ kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Du skal bare håndplukke dem, når du vælger din naturlegeplads. KOMPAN tilbyder fleksible løsninger med stor legeværdi, der er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til både små og store.

Alle vores naturlegepladser er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og naturlegepladserne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen.