Robinia Balance


Så skal der trænes balance

Balance kan være en udfordring i sig selv, men børn udvikler faktisk nogle af de vigtigste menneskelige færdigheder når de balancerer. Vores balanceredskaber i robinietræ kan placeres på mange måder - alene, sammen, på linje. Det simple koncept tilskynder børn til at øve balance imens de leger for eksempel "jorden er giftig". Børn begiver sig ud på en balanceprøve, som de bevæger sig ud på balancebommen, stylterne eller gyngebroen.

Det kan være helt simple udfordringer, som at hoppe rundt på træstupper, der er med til at udvikle balance. Når barnet balancerer, trænes synet og barnets koncentrationsevne. Det er to helt grundlæggende færdigheder, der gør barnet skoleklar og samtidig forbedrer barnets præstationer i skolen. Samtidig stimulerer balance også børns fantasi. Børn hopper fra redskab til redskab, som de forstiller sig jorden er flydende lava eller en lagune fyldt med krokodiller. Børn deler deres leg med andre, der udvikler deres sociale færdigheder.


En god balance gør også børn mere aktive, fordi det er balancen, man bruger, når man sparker til en bold eller løber. Vores Robinia balanceredskaber kan placeres alene eller sammen i en linje, ligesom en forhindringsbane for de yngre. Det er helt op til dig, hvordan du vil placere dem. Det er din legeplads, dit valg og din beslutning.

Vores balanceredskaber kombinerer sjov leg med læring, som det understøtter balance, muskelstyrke og knogletæthed. Redskaber fremstillet i det naturlige robinietræ forstærker følelsen af at være tæt på natur. Legeredskaber fra vores Robinia-serie kan kombineres på uendelig måder, der er med til at gøre et hvert legeområde til sit eget.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvilket redskab er det mest populære blandt børn?

Det er et svært spørgsmål. De alle tilskynder til aktivitet, men nogle børn er måske mere til de spændende og dynamiske redskaber, imens andre børn er mere til de rolige legeredskaber.

 

Hvor holdbar er robinietræ?

Robinie er tætkornet hårdt træ, og kendt for sin høje kvalitet. Det er modstandsdygtig for alt slags vejr, råd og skadedyr. Der er 15 års garanti på vores robinietræ.

 

Hvad er den bedste overfladesbelægning?

Disse redskaber balance tæt på jorden, der betyder faldhøjden er minimal. Så det kommer måske mere an på jeres præferencer. Men for størt mulig legepotentiale og minimal vedligeholdelse vil Flexotop være en oplagt mulighed, som farver og mønstre kan kombineres.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.