Robinia Balance


Så skal der trænes balance

”Jorden er giftig!” Balanceudstyr fra Robinia lægger op til timevis af balancelege. Børnene udvikler nogle af de vigtigste menneskelige færdigheder helt uden at lægge mærke til det. Når barnet balancerer, trænes synet og barnets koncentrationsevne. Det er to helt grundlæggende færdigheder, der gør barnet skoleklar og samtidig forbedrer barnets præstationer i skolen. En god balance gør også børn mere aktive, fordi det er balancen, man bruger, når man sparker til en bold eller løber.

Balanceudstyr fra Robinia kan placeres på mange måder – alene, sammen, på linje. Det er helt op til dig, hvordan du vil placere dine balancestolper, balancebomme eller gyngebro. Det er din legeplads, dit valg og din beslutning.

Alle vores Robinia balanceredskaber er lavet i robinietræ af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og Robinia balancestolper, balancebomme eller gyngebro vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen. Se alle vores legeredskaber i vores Robinia Dynamics-serie her på siden og bliv inspireret til din næste legeplads.