Robinia Dynamics


Karruseller, rutsjebaner, svævebaner og andre dynamiske legeredskaber

En komplet legeoplevelse hænger sammen med en komplet legeplads. Her er en karrusel, en rutsjebane eller et andet dynamisk legeredskab et uundværligt element. KOMPAN tilbyder karruseller, rutsjebaner, svævebaner og andre innovative dynamiske legeredskaber i vores Robinia Dynamics-serie.

Vores snurreredskaber og karruseller tilfører en ekstra dimension til glæden ved at snurre rundt, som tiltrækker børn i alle aldre og på alle færdighedsniveauer. Ud over at være nogle fantastisk sjove legeredskaber, træner vores Robinia spinnere og karruseller også børnenes balance, muskler og knogler.

Vores enkeltstående Robinia rutsjebaner giver rig mulighed for forskellige legeaktiviteter. Børnene kan bruge rutsjebanen eller lege gemmeleg under den – det er kun fantasien, der sætter grænser. De høje paneler giver tryghed og er et perfekt udkigspunkt. Vores jordvoldsrutsjebaner reducerer risikoen for at falde. Fordelen ved en jordvoldsrutsjebane er, at børnene kan interagere med deres venner, der samtidig er på vej op eller ned ad den samme skråning. Rutsjebanerne er bygget med fokus på kvalitet, sjov og sikkerhed. Den sikrer en sjov og spændende tid på legepladsen. 

 Vores Robinia svævebaner er bare fantastisk sjove, og det er lige meget, om du er er tre år, 12 år eller voksen. Og er der et sted på legepladsen, du altid vil se en lang kø, så er det ved svævebanen. Svævebaner er lig med spænding og fart, og giver med garanti et sus i maven! Hos KOMPAN har vi selvfølgelig de klassiske svævebaner og tilmed nogle af de længste på markedet. Vores Robinia svævebaner er for børn i alle aldre og kan fås i forskellige størrelser, så de passer til netop jeres legeområde og behov.

Alle vores legeredskaber i Robinia Dynamics-serien er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og Robinia karrusellerne, rutsjebanerne og svævebanerne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen. Se alle vores legeredskaber i vores Robinia Dynamics-serie her på siden og bliv inspireret til din næste legeplads.