Robinia Dynamics


Dynamiske legeredskaber præget af natur

Robinia Dynamics omfavner det naturelige i form af farver og materialer. Her tilbydes der både spændende leg med fart over feltet, og mere rolig leg hvor der plads til afslapning. De forskellige funktioner er med til at udvikle børns nervesystem og deres evne til at tage skift og dele om ting.

Dynamics-serien indeholder favoritter som karrusel og rutsjebane, blot med et Robinia-look. Det naturlige udseende inspirerer børn til leg ud i junglen eller skoven. Her alle børn underholdt med timevis af leg uanset aldre og evner.


Vores Dynamics er ikke kun sjove, de er nemlig også med til at udvikle børns balance, muskelstyrke og knogletæthed. De naturlige Robinia produkter forstærker følelsen af at være tæt på naturen. Det er derfor også meget populært at placere vores Robinia produkter tæt på skov.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvor holdbar er robinietræ?

Robinie er tætkornet hårdt træ, og kendt for sin høje kvalitet. Det er modstandsdygtig for alt slags vejr, råd og skadedyr. Der er 15 års garanti på vores robinietræ.

 

Er svævebanerne sikre?

Alle vores produkter er designet med udgangspunkt i høj sikkerhed. Svævebaner tilbyder spænding og fart, som børn suser igennem luften i høj hastihed. Men spænding og fart medfører også forsigtighed. Børn bliver opmærksomme på hvad der er omkring dem, og behovet for kontrol af egen krop. Oplevelsen kan sammenlignes lidt med cykling.

 

Hvilken slags leje bærer karrusellerne?

Vi har i mange år fremstillet udfordrende, dynamiske legeredskaber. Og hvert enkelte produkt er omhyggeligt designet med fokus på lang holdbarhed uanset hvilket miljø de er placeret i. Vores unik designet leje er tilpasset til det enkelte produkt, og skræddersyet til at kunne tåle belastning.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.