Rutsjebane

Rutsjebanen er en legepladsklassiker. Det er sjovt leg, og børn kan ikke vente med at prøve den igen og igen. Et kontinuerligt loop imellem trappen og rutsjebanen er, bortset fra at være sjovt, en fantastisk cardiotræning. Desuden træner børnene deres køkultur og deres empati, når de venter på andre, som måske er mindre modige eller hurtige. Når børn glider, træner de deres core og sidder lodret, mens de glider ned. Dette stimulerer deres stabilitet, der er vigtig for at undgå smerter i ryggen og nakken - et voksende problem hos børn på grund af stillesiddende livsstil. Den træner desuden følelsen af balance, der er grundlæggende for andre motoriske færdigheder. Klatring op ad stigen til rutsjebanen træner børns krydskoordination. Træning af krydskoordination er vigtig for samarbejdet mellem venstre og højre hjerneside. Dette samarbejde bruges f.eks. Når børn læser. En stor aktivitet, der er sjovt, stimulerer de grundlæggende fysiske færdigheder. Produktet fås I FSC® certificeret (FSC® C004450) robinia træ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robinia rutsjebane

Ubehandlet

NRO302-0901

Robinia rutsjebane

Oliebehandlet

NRO302-0911

SINGLE SLIDE H:180

STEEL FOUND

NRO302-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO302

Produkttype: Robinia Dynamics

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent