Robinia Forhindringsbane


Udfordrende forhindringsbaner tilbyder sjov og aktivitet

Lege- og aktivitetspladser er vigtige. De giver nemlig børn muligheden for fysisk, kognitiv og social udvikling. Forhindringsbaner med fokus på smidighed, lydhørdighed og ligevægt er med til at udvikle balance. Balance hjælper børn med at holde kroppen i ligevægt, som gør balance til blandt et af de mest vigtige motoriske færdigheder. Gennem leg kan børn også styrke deres fingerfærdighed, som er med til at hjælpe børn gennem livet.

Forhindringsbaner tilskynder til konkurrence, der understøtten følelsen af at ville præstere. Forhindringsbaner indeholder fart og spænding, ligesom agility. Der er en række fysiske udfordringer, som minder om træningsudfordringerne i et motionscenter. Forhindringsbanerne er en invitation til leg og aktivitet kombineret i én, hvor børn og unge kan bevæge og udvikle deres fysiske færdigheder på en sjov måde.


Formålet med forhindringsbaner er at tiltrække brugere til bevægelse. En god forhindringsbane tilbyder forskellige fysiske udfordringer, så brugere kan udvikle og styrke deres muskelgrupper og vigtige livsfærdigheder. Robinia forhindringsbaner kan tilpasses med yderligere tilføjelser, så brugere kan blive udfordret på flere forskellige måder. Udfordringerne kan forstærkes ved at have sand som overfladesbelægning, da dette er hårdt at løbe i. Overfladen kan også belægges med Flexotop, hvor farver kan hjælpe med at definere løbebaner, der understøtter temaet yderligere.

Robinie-træet er en triumf for naturen. Den vokser selv i de fattige jordarter, hvor den beriger jorden med kvælstof, der er godt for andre planter. Samtidig er træsorten en god kilde til en enestående honning, og dens blade optager Co2. Robinie-træ tilpasser sig godt i byområder, hvor den er med til at forskønne gaderne. Når træet beskæres, vokser det hurtigt tilbage. Det er et yderst bæredygtigt materiale. Træet er finkornet, stærkt og holdbart - det perfekte materiale til legeredskaber.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Som udgangspunkt findes først de rette produkter fra vores store sortiment, som vil passe til løsningen. Vores meget kompetente og erfarne supportteam står altid klar til at hjælpe dig med at forvandle dine ønsker til virkelighed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil modtage et tilbud.

 

Hvad er en god forhindringsbane?

Det enkelte svar er variation. Forskellige aktiviteter der varierer i sværhedsgræd, tempo, osv., understøtter den fysiske udvikling.

 

Kan forhindringsbanerne tilpasses?

Vores forhindringsbaner kan tilpasses, så de passer til jeres område. I er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den løsninger der passer til jeres behov og sted.

 

Hvilken type reb bruges der til skibene?

KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. KOMPAN bruger et specielt reb af typen 'Hercules' med galvaniserede seksstrengede ståltråd. Hver tråd er tæt pakket med PES-garn, der smeltes på hver enkelt tråd. Rebene er meget slidstærke og modstandsdygtige overfor vandalisme, og kan udskiftes på stedet om nødvendigt.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.