Forhindringsbane 4

Denne forhindringbane udfordrer virkelig alle 6-12 årige, som tør at prøve. De variende aktiviteter giver børnene lysten til at vende tilbage igen og igen. Kombination af udfordringer over hovedhøjde og reb, samt de svingende reb, rullende stamme og reagerende horisontale reb på forhindringsbanen stimulerer virkelig balance og propriosception. Begge er nødvendige færdigheder for at børn føler de kan bevæge sig ud i verden sikkert. Ligeledes spiller det også en vigtig rolle fo børns selvtillid generelt. De mange steder hvor børn skal vente til det blive deres tur og forhandle, for at krydse hinanden træner børnenes sociale-følelsesmæssige færdigheder, som er grundlæggende for at skabe venskaber og forholde sig til jævnaldrende. Alt i alt er denne forhindringsbane mere end bare leg.


Vælg Variant

Forhindringsbane 4

Inground

NRO863-1001

AGILITY TRAIL 4

NRO863-1001FSC

Forhindringsbane 4

Ubehandlet, stålfundament

NRO863-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO863

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent