Forhindringsbane 7

Den enorme Forhindringsbane 7 er en udfordring, som børn i alle aldre og med mange evner ønsker at tage på. Børn vil gerne vende tilbage igen og igen for at prøve det, måske med hele familien. Den rige vifte af balancerings-, svajende-, klatre- og kravleaktiviteter er gode til balancetræning. Følelsen af balance er nødvendig for at styre mange livskundskaber, der er nødvendige for læring, f.eks. at koncentrere sig og endda være i stand til at sidde stille. Når man laver gentagne ture på forhindringsbane 7, mens man leger 'Jorden er giftig', træner børn også vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder som f.eks. køkultur, hensyntagen til andre og samarbejde. Mangfoldigheden af aktiviteter og det afrundede layout er det, der gør forhindringsbane 7 til træning af grundlæggende fysiske, sociale og følelsesmæssige evner.


Vælg Variant

Forhindringsbane 7

Inground

NRO866-1001

Forhindringsbane 7

Ubehandlet, stålfundament

NRO866-1002

AGILITY TRAIL 7

NRO866-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO866

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent