Forhindringsbane 7

Den enorme Forhindringsbane 7 er en udfordring, som børn i alle aldre og med mange evner ønsker at tage på. Børn vil gerne vende tilbage igen og igen for at prøve det, måske med hele familien. Den rige vifte af balancerings-, svajende-, klatre- og kravleaktiviteter er gode til balancetræning. Følelsen af balance er nødvendig for at styre mange livskundskaber, der er nødvendige for læring, f.eks. at koncentrere sig og endda være i stand til at sidde stille. Når man laver gentagne ture på forhindringsbane 7, mens man leger 'Jorden er giftig', træner børn også vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder som f.eks. køkultur, hensyntagen til andre og samarbejde. Mangfoldigheden af aktiviteter og det afrundede layout er det, der gør forhindringsbane 7 til træning af grundlæggende fysiske, sociale og følelsesmæssige evner. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 


Forhindringsbane 7

Inground

NRO866-1001

Forhindringsbane 7

Ubehandlet, stålfundament

NRO866-1002

AGILITY TRAIL 7

NRO866-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO866

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent