Forhindringsbane 2

Denne store parkour balancebane udfordrer virkelig alle 6-12 årige, som tør at prøve. De variende aktiviteter såsom klatring, kravle og balancering, giver børnene lysten til at vende tilbage igen og igen. De mange skrå, snoede og lodrette net, samt de forskellige netretninger tilbyder store legeudfordringer. Klatrer eller kravler op, ned og igennem de store aktiviteter stimulerer virkelig koordination og propriosception, begge nødvendige færdigheder for at kunne bevæge sig ud i verden sikkerrt og opnå selvtillid med egen krop. Der er siddesteder i gummi og de vandrette bjælker er gode til at mødes og udveksle. De mange reb opfordrer til masser af hop, de træner kontant balane og muskler. Når man klatre igennem den store parkour balancebane træner børnene også deres samarbejde færdigheder, samt evnen til at vide hvornår det bliver ens tur.


Vælg Variant

Parkour klatrebane stor ubeh

Balance, klatre

NRO855-1001

PARCOUR 005 FSC

NRO855-1001FSC

Parkour klatrebane

Brug NRO855-1011

NRO855-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO855

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent