Parkour klatrebane

Parkour 4 er et enormt tiltalende legestykke. Det er præcis, hvad 6-12-årige ønsker; en trimspor, der er sjovt. Variationen i klatring, klatring og balanceaktiviteter får børn til at vende tilbage igen og igen. De mange skråtstillede, snoede og lodrette net og de forskellige netretninger skaber store legeudfordringer. Klatre eller kravl op, ned og gennem de store masker stimulerer koordination og den propriosceptive sans. Begge er færdigheder, der er nødvendige for at navigere i verden selvsikkert og opnå fysisk selvtillid. Siddepunkter og skrå bjælker på gummi er dejlige til møde og udveksling, disse elementers hoppende og skrå karakter gør dem til en konstant balance og muskeltræner, selv når de sidder. Når man klatrer gennem Parkour 4, træner børnene deres samarbejde og at tage hensyn til hinanden, som kan være svære at lære, men som let kan læres gennem leg. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Parkour klatrebane ubehandlet

Balance, klatre

NRO854-1001

PARCOUR 004

NRO854-1001FSC

Parkour klatrebane

Ubehandlet, stålfundament

NRO854-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO854

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent