Forhindringsbane 9

Denne klatrebane er en enormt tiltalende legestruktur. Det er præcis hvad 6-12-årige ønsker; en forhindringsbane der er sjov. Variationen i klatring, kravle- og balanceaktiviteter får børn til at vende tilbage igen og igen. De mange skrå, snoede og lodrette net og de forskellige netretninger er store og spændende udfordringer. At klatre eller kravle op, ned og gennem de store masker stimulerer koordination og propriosception. Når man klatrer gennem klatrebanen, træner børnene deres samarbejdsevner og det at skiftes, som kan være svære at lære i undervisningen, men som let kan læres gennem leg.


Vælg Variant

Parkour klatrebane ubehandlet

Balance, klatre

NRO854-1001

PARCOUR 004

NRO854-1001FSC

Parkour klatrebane

Ubehandlet, stålfundament

NRO854-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO854

Produkttype: Robinia Forhindringsbane

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent