Robinia Forhindringsbane


Udfordrende Robinia forhindringsbaner tilbyder sjov og aktivitet

Børn i alle aldre og på alle færdighedsniveauer vil elske at udfordre sig selv på en Robinia forhindringsbane. De mange forskellige aktiviteter, hvor børnene skal balancere, vippe, klatre og kravle er fantastisk sjove, samtidig med at de træner de basale fysiske færdigheder som eksempelvis deres balance og sociale kompetencer.

Vores Robinia forhindringsbaner er lavet i robinietræ i højeste kvalitet, der ligger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænser. På vores forhindringsbaner kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Når børn leger ”jorden er giftig”, træner de færdigheder som at vente, til det bliver deres tur, og at tage hensyn til andre og at samarbejde. Det giver børn en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det deres krydskoordination, som er vigtig, når de skal lære at læse.


Med legeredskaberne i Robinia-serien har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Med en Robinia forhindringsbane kan du fylde legepladsen med alle børnenes yndlingsaktiviteter. Du skal bare håndplukke dem, når du vælger din forhindringsbane til din naturlegeplads. KOMPAN tilbyder fleksible løsninger med stor legeværdi, der er alderssvarende i størrelse og skalering, hvilket gør det til den perfekte løsning til både små og store.

Alle vores forhindringsbaner er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og forhindringsbanerne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen.