Robinia Gynger


Robinie gyngestativer

Gynger er en klassiker på legepladsen og vi leverer gyngestativer af robinietræ i højeste kvalitet. I dag er gynger dog meget mere end en et legeredskab for en enkelt person i træ, stål og kæder. Du kan både finde den populære fugleredegynge samt den innovative CocoWave Pendulgynge i vores sortiment. KOMPANs Femgynge tager endnu et friskt kig på klassikeren med en femkantet ramme, der betyder, at børnene kan vælge at bevæge sig ind og ud af midten og mod hinanden – eller omvendt.

Robinia gyngestativer passer perfekt ind på enhver naturlegeplads og de naturlige former og strukturer bidrager med et varmt og imødekommende udseende. Når man gynger trænes både balance, koordinering af bevægelse samt rumlig bevidsthed. Alle tre er afgørende færdigheder for eksempelvis at kunne bedømme afstande, navigere sikkert i trafikken og sidde stille i skolen. Desuden sover børn bare bedre om natten når de har leget på et Robinia gyngestativ.


At gynge er en utroligt populær legepladsaktivitet og det er ikke ualmindeligt at børn kan blive ved med at gynge i 20 til 30, eller nogle gange 40 minutter! Robinietræ er KOMPANs foretrukne materiale når det drejer sig om naturlegeredskaber og selvfølgelig robinie gyngestativer.

Robinietræet er et helt fantastisk træ. Det kan vokse i ringe jord, bidrager med kvælstof til de andre planter samt O2. Træet tilpasser sig i byområder og pryder den dag i dag mange gader og stræder. Når robinietræet fælles, regenereres stubben hurtigt og et nyt træ vokser hurtigt tilbage. Med andre ord er robinietræet utroligt bæredygtigt.

Robinie træ er utroligt stærkt og afviser naturligt svamp og insekter. Derfor er det det perfekte materiale til holdbare naturlegeredskaber. 

Hvordan kommer vi i gang?

Hvad er du på udkig efter? Som udgangspunkt skal du finde frem til lige netop det robinie gyngestativ I ønsker jer blandt vores udvalg. Gå på opdagelse og bliv inspireret her. Desuden sidder vores meget kompetente og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med råd og vejledning så du skal være mere end velkommen til at skrive til os.

Kan alle gyngesæder kombineres?

KOMPAN tilbyder en lang række enkeltgyngesæder samt gyngesæder til flere børn. Alle gyngesæder kan kombineres i de forskellige systemer. Prøv dig frem på en eller flere af robinie gyngestativerne eller kontakt os for at høre om dine muligheder.

Fås robinie gyngestativerne med stålfødder?

Ja, selvfølgelig. Vi har designet alle gyngestativerne så de kan fås med stålfødder.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.