Robinia Gynger


Gyngen – en naturlig favorit på legepladsen

Robinia gynger er uundværlige på enhver legeplads. Børn elsker at gynge. Uanset om det er som et pusterum, hvor de sidder alene på gyngen, eller om det er i vild leg med en flok venner på fugleredegyngen. Og vores gynger er lavet i højeste kvalitet, og derfor vil børn prøve dem igen og igen.

De vedligeholdelsesfrie Robinia gynger kan dække ethvert behov; uanset om det er en babygynge, et selvstartersæde til et lille barn eller en fugleredegynge til de større børn. Robinia gyngerne passer ind i ethvert område, uanset om det er i forstæderne, byen eller omgivet af masser af natur.

Et gyngestativ hører til på legepladsen og er en helt central forudsætning for god leg. Børn elsker følelsen af at gynge, og alle kan være med. Fællesnævneren for Robinia-gyngerne er sjov og social leg. Gyng på den samme gynge, rundt og rundt eller side om side. Ud over at være fantastisk sjovt så træner gyngen barnets balance og koordination og dets rumfornemmelse. Motoriske færdigheder, som er afgørende for at kunne bedømme afstande, færdes sikkert i trafikken og sidde stille i skolen.

 Robinia gynger passer til enhver legeplads. Alle vores gynger er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og gyngerne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installationen.