Babygynge

Babygyngens robuste sæde er en uimodståelig invitation til spædbørn og deres plejepersonale. Den svingende bevægelse af babygyngen vil få spædbørn til at gynge igen og igen. Der er flere fordele ved dette: for det første understøtter gyngesædet det siddende spædbarn hele vejen rundt, så følelsen af sikkerhed er garanteret. For det andet anbringes gummisædet i en god højde for, at barnet skal være i øjenhøjde med andre børn. Den svingende bevægelse træner barnets motoriske færdigheder, nærmere bestemt følelsen af balance og rum. Siddende mens man svinger, trænes også coren. Alle disse fysiske færdigheder er grundlæggende for spædbørns evne til at gå og navigere sikkert i omgivelserne. Handlingen stimulerer også forståelsen af årsag og virkning og tankegang. Socialt er det sjovt at gynge og blive skubbet ind i gyngesædet af forældre, plejepersonale eller søskende. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robiniagynge/ babygynge ubeh.

bæltegynge

NRO902-1001

BABYSEAT SWING

NRO902-1001FSC

Robiniagyge m. babygynge

Ubehandlet, stålfundament

NRO902-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO902

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent