Babygynge

Babygyngens robuste sæde er en uimodståelig invitation til spædbørn kan gynge med hjælp fra deres plejepersonale. Den svingende bevægelse af babygyngen vil få spædbørn til at vil gynge igen og igen. Der er flere fordele ved dette, for det første understøtter gyngesædet det siddende spædbarn hele vejen rundt, så følelsen af sikkerhed er garanteret. For det andet, er  gummisædet tilpasset til bestemt højde for, at barnet kan være i øjenhøjde med de andre børn. Den svingende bevægelse træner barnets motoriske færdigheder, mere specifikt følelsen af balance og rum. Mens barnet sidder og gynger, trænes coren også. Alle disse fysiske færdigheder er grundlæggende for spædbørns evne til at gå og bevæge sig sikkert rundt i omgivelser. Babygyngens bevægelser stimulerer også forståelsen af årsag og virkning, samt ens tankegang. Det er også sjovt at gynge og blive skubbet af forældre, plejepersonale eller søskende for at gynge højere, som også gøre det til en social ting.


Vælg Variant

Robiniagynge/ babygynge ubeh.

bæltegynge

NRO902-1001

BABYSEAT SWING

NRO902-1001FSC

Robiniagyge m. babygynge

Ubehandlet, stålfundament

NRO902-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO902

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent