Bæltegynge

Bæltegyngen med dens robuste gummisæde tiltrækker børn til at gynge. Børn elsker at gynge, og det er der mange grunde til. For det første, når gyngesædet reagerer tilbage på barnets bevægelser, hvor denne virkning og årsag læring kan blive gentaget og udfordret. For det andet, er gummisædet placeret i en højde hvor det er muligt for børn at kunne ligge på maven og gynge, som de skubber med deres fødder. Dette træner børns motoriske færdigheder, specielt deres balancesans og rumfornemmelse. Disse er begge grundlæggende for at bevæge sig rundt i omgivelser selvsikkert. Følelsen af at gynge uafhængigt er uvurderlig for småbørns selvværd, samt det udvider deres fysiske komfortzone. Forældre og venner kan nemt være med i den sjove leg.


Vælg Variant

Robiniagynge m/bæltegynge

Ubehandlet

NRO901-1001

BELTSEAT SWING

NRO901-1001FSC

Robiniagynge m/bæltegynge

Ubehandlet, stålfundament

NRO901-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO901

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Produktfoto
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent