Bæltegynge

Bæltegyngens robuste gummisæde er en uimodståelig invitation for barnet at læne sig ind og gynge. Børn elsker simpelthen at gynge på bæltegyngen, der er mange grunde til dette for det første; når gyngesædet reagerer tilbage på barnets bevægelser, kan denne årsag og virkning læring gentages og udfordres hver gang. For det andet, placeres gummisædet i den rigtige højde, for et barn at ligge på maven og skubbe fødderne for at føle svingende bevægelse. Dette træner barnets motoriske færdigheder, nærmere bestemt følelsen af balance og rum. Disse er begge grundlæggende for at navigere i omgivelserne sikkert. Den følelsesmæssige værdi af at svinge uafhængigt er uvurderlig for småbørns selvværd. Det udvider deres fysiske komfortzone. Forældre og kammerater kan nemt deltage i det sjove. Produktet fås i FSC® certificeret (FSC® C004450) robiniatræ på forespørgsel. 


Vælg Variant

Robiniagynge m/bæltegynge

Ubehandlet

NRO901-1001

BELTSEAT SWING

NRO901-1001FSC

Robiniagynge m/bæltegynge

Ubehandlet, stålfundament

NRO901-1002

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO901

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

2+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent