Cocowave Pendulgynge

Størrelsen og udseendet på Robinia Cocowave Pendulgynge er en uimodståelig invitation for alle børn. Robinia Cocowave Pendulgynge gør det muligt med sit robuste, aflange kokosreb at gynge fra en siddende, liggende eller stående position. Spændingen ved at gynge - mildt eller vildt - er til større grupper, i forskellige størrelser, aldre og fysiske evner. Det kræver samarbejde at få gyngen til at bevæge sig, og dette stimulerer vigtige sociale elementer og bevægelsesevner. Bortset fra at være sjovt, træner det at gynge på Cocowave gyngen også muskler og vigtige motoriske færdigheder, såsom balance, koordination og rumfølelse. Disse er vigtige for at træne vestibulære færdigheder, der betyder meget for f.eks. at navigere trafik sikkert. Den udfordrende følelse af hastighed og højde stimulerer børns selvtillid, risikostyring og andre vigtige sociale og følelsesmæssige livsevner.

 

 


NRO915-CUSTOM

Robinia kokosbølge m. rebgynge

Ubehandlet

NRO915-1001

Robinia kokosbølge m. rebgynge

FSC, ubehandlet

NRO915-1001FSC

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO915

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent