Fugleredegynge Ø100cm

Fugleredegyngen er en favorit på legepladsen, og børn elsker den! Fugleredesædet passer til flere brugere på én gang, hvilket gør det til en social og sjov oplevelse, såvel som at det lærer børn at skiftes og samarbejde. Gyngen kan også bruges individuelt til en mere afslappende gyngetur. Sædet henvender sig til alle aldersgrupper og træner børnenes fundamentale færdigheder såsom adræthed, balance og koordination samt deres rumlige intelligens. Fugleredesædet gør det muligt at gynge stående, siddende eller liggende. Alle disse aktiviteter understøtter udviklingen af arm-, ben-, mave- og rygmuskler og opbygning af knogletæthed - hvoraf størstedelen er opbygget i de første leveår.


Vælg Variant

Gyngestativ m. kurv Ø100 cm

Robinia - ubehandlet

NRO906-1101

Gyngestativ m. kurv Ø100 cm

Robinia FSC - ubehandlet

NRO906-1101FSC

Gyngestativ med fuglerede Ø120 cm

Robinia - ubehandlet

NRO906-1102

Alle priser er uden moms


Produktnummer: NRO906

Produkttype: Robinia Gynger

Produktgruppe: Natur Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Organisk Robinia af KOMPAN

Vores naturlige Robinia-serie indeholder en bred vifte af legestrukturer, legehuse, gynger m.m. Se nærmere på legeredskaberne i videoen.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent